top of page

FAQ'S

Sessions d'educació i comportament

Cal que tingui cap problema el meu gos?

És clar que no! Principalment, treballem dificultats conductuals i conflictes o males gestions emocionals, etc. Però la veritat que no caldria si tots els que convivim amb gossos ens forméssim o dediquéssim una mica més en aprendre i gaudir d'una bona educació i base comunicativa entre nosaltres.

Us hem de deixar el gos per a reeducar-lo?

Tot el contrari! Us volem fer els millors educadors i educadores per al vostre company caní, que sapigueu i tingueu eines per acompanyar-lo i guiar-lo en dubtes i qüestions del dia a dia. Les sessions són conjuntes amb el pacient (gos), la família del pacient (vosaltres) i els psicòlegs/educadors (nosaltres).

Quantes sessions necessito?

El número de sessions es determinarà després de fer una valoració prèvia del cas.

On feu domicilis?

Dins dels packs d'educació i conducta estan contemplades les visites a domicili sempre que el cas ho requereixi, ho anirem veient conjuntament segons avanci la teràpia.

Hotel – Guarderia

Què cal dur?

Per llei necessitem que el gos porti el xip, que ens porteu la documentació en regla i les vacunes al dia. D'altra banda, demanem que vingui desparasitat tant internament com externament i recomanem posar la vacuna de la tos de les gosseres (tot i que és opcional). Finalment, per adaptar l'habitació i que sigui més confortable l'estada, demanem de forma opcional un llitet, manteta o joguina del gos.

Fa molt fred a l'hivern?

L'espai compta amb unes plataformes que col·loquem de manera que contraresten les baixes temperatures de l'hivern. Tot i això, recomanem portar mantetes o llits, ja que la nau no està climatitzada.

Fa molta calor a l'estiu?

Gràcies a la

Passegeu els gossos?

Disposem de zones i patis per a poder sortir deslligats, córrer i moure's lliurement, això si, sempre sota la nostra supervisió.

Quantes vegades surten al dia?

Surten al pati pel matí. Al migdia tornen a les seves habitacions individuals per dinar i fer la migdiada. A la tarda tornen a sortir i a la nit entren per a sopar i descansar.

Quanta estona surten als patis?

Entre 2 - 3 hores al matí i 2 - 3 hores a la tarda.

Treballeu comportament o educació durant l'estada?

Ajudem amb teràpies com per exemple: ansietats per separació, hipervincles, millora d'habilitats socials, seguretat, etc. encara que l'hotel i la guarderia no funcionen amb la finalitat de corregir o millorar problemes de conducta.

Doneu medicacions/ feu cures?

Sempre que siguin medicacions que es prenguin a través del menjar (Frankfurt, xòped, etc.) i sense manipular l'animal, sí.

Club

Què cal fer per assistir?

Cal fer una preinscripció on entren dues sessions individuals de 30 min prèvies al club, per assessorar, guiar i presentar els nous membres.

Els gossos van deslligats?

Un dels punts més rellevants és treballar les habilitats socials del dia a dia dels nostres peluts a través de la corretja, transmetent seguretat i tranquil·litat. No obstant això, al previ de finalitzar la sessió del club sempre promovem una estona guiada i supervisada per grups d'esbarjo, seguint per promoure un aprenentatge i guia/traducció de tot el que succeeix.
Voleu saber un secret? Els gossos, en línia general, no juguen; córrer i moure la cua poden significar coses molt diferents a joc o felicitat.

Formació

Podem assistir amb gos?

Sempre que quedin disponibles places amb gos, per descomptat que sí. Fins i tot els assistents amb gos disposen d'habitació dins l'hotel per a les estones de descans o formació i evitar estar al cotxe.
Cal portar alguna cosa?
Boli, llibreta, corretja i ganes de gaudir i aprendre. En cada curs, taller o seminari ja especifiquem què cal dur en concret.

Al migdia podem quedar-nos a dinar a les instal·lacions?

Les instal·lacions disposen d'aula i zona de cafè amb taules, seients, cafetera i microones. Per a passejar el gos sempre lligat disposem de dues pistes.

Podem deslligar el gos?

Sí, sempre i quan hi hagi la supervisió del ponent.

bottom of page