top of page

Hotel caní & Residència canina a Golmés (Lleida)

Updated: May 18, 2023

"Em trobarà a faltar?", "Creurà que l'he abandonat?", "S'ho estarà passant bé?", "Menjarà correctament?", "El cuidaran com a casa?" Aquests dubtes i molts més et sorgeixen quan has de confiar en algú altre perquè et cuidi un membre molt important de la família.


Però quina és la resposta a totes aquestes preguntes que et ronden pel cap?


És llavors quan entra Wau, un centre d’aprenentatge caní que ofereix allotjament caní dissenyat exclusivament per als nostres amics peluts. A partir del moment que creuen les portes del nostre centre, el protagonista d’aquesta experiència rep una atenció personalitzada i una estima incondicional. Ens encanta la nostra feina!

Els dubtes es convertiran en noves oportunitats. El teu gos tindrà al seu abast àmplies àrees de joc, llits còmodes i si el seu caràcter ho permet, un munt d'amics peluts amb els qui socialitzar. S’ho passarà pipa! El deixarem ser el que és, un gos! L’entenem gràcies a la nostra trajectòria laboral, i coneixem de primera mà quines són les seves necessitats i inquietuds!


Al nostre hotel caní, els nostres hostes tenen l'oportunitat de socialitzar amb altres gossos i persones, millorant les seves habilitats socials a l’hora de relacionar-se. A més, nosaltres com a professionals, supervisem cada interacció, garantint-ne la seva seguretat.


A més de l'aspecte social, el teu amic caní tindrà accés a espais i activitats per exercitar-se i mantenir-se actiu. Això és especialment beneficiós per als que no tenen accés regular a l'activitat física i necessiten estimulació addicional. A Espai Wau, tenim tot preparat perquè pugui gaudir al màxim, fins i tot amb una piscina durant l'estiu!


Si el teu gos experimenta ansietat per separació o mostra signes d'intranquil·litat quan s'allunya de tu, deixar-lo a l’allotjament caní pot ajudar a gestionar aquestes emocions. Aprendrà a reduir l'estrès i l'angoixa, ja que mai se sentirà sol i sempre estarà acompanyat i atès per nosaltres, que vetllarem pel seu benestar emocional.

Quan es tracta de l'alimentació, els nostres hostes reben una dieta saludable i personalitzada. Ens assegurem que els àpats estiguin equilibrats, rics en nutrients i s'ajustin a les seves necessitats individuals. Volem que se sentin com a casa i que mantinguin una rutina alimentària adequada.


Tot i això, entenem que la teva tranquil·litat és essencial. En deixar el teu gos a Espai Wau, pots estar segur que està en un ambient segur i cuidat mentre tu estàs fora. Sigui perquè tens feina o perquè marxes de vacances, et garantim que el teu gos estarà en perfectes condicions i rebrà tota l'atenció que necessita. T’enviarem vídeos per demostrar-t’ho! Encara no ho tens clar? Visita’ns i comprova de primera mà tot el que t’expliquem en aquest article.


140 views0 comments
bottom of page